Thursday, September 16, 2010

eksperimenku dengan photoshop:)

Saje2 test2 dikala kebosanan.
dalam khusyuk memanipulasi semua benda dlm photoshop tu,
tetiba cam lawa lak aku tengok efek ni.
yang sakit hatinya,aku lupa camne aku buat:((
tak ley la aku buat tutorial:p
Aku tak tahu apa nama efek ni,yang pasti aku suka banget!!!






before

after


aku tahu model aku ni lawa.
so jangan la cakap ye.nanti die kembang:)
she's my best-est friend:)
nak kenal?
jangan harap!
btw,
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN guys!



6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam...
sape lah yang jadi model dia ni ek

akuseniman said...

wslm.
heee~
comel kn?
wakaka.
kak hawa ni mmg follower terbek aa!
ecad x ping kt mne pon lg!

mytrajet74 said...

salam...Talam nak kenal dgn model tu bolehlah...

Nur Hawa Mohd Zin said...

ecad dalam lisy blog akak..so bile ada update dari ecad akak masuk lah..btq mmg kiut model ni..hehhe

Anonymous said...

first : my face is sooo ugly

2nd : since when did i have "panau" kt pp tu?! :O

3rd : npe tkr my eye color. green mcm alien lah -__-

4th : i dont like the effect ;( it made me looks sooo CACAT :|

- leia -
:P

it's ME.. said...

ciptaan allah lbh sempurna~ =P